Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi

Hastanemiz 2500 metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş olan bir yapıdan oluşmaktadır. 6 katlı müstakil binada sağlık hizmeti yürütmeye devam eden Yenilenen Vera Hastanesi yeni yapısı, aktif, çalışkan ve güler yüzlü kadrosuyla sizlere aynı yerinde hizmet sunmaya devam ediyor. Vera Hastanesi daha kaliteli hizmet sunmak için yeni iç ve dış dizayn tasarımıyla Cevizli’de hizmetinizde. Toplam 31 yataklı hastanemiz 4 erişkin yoğun bakım 5 yenidoğan yoğun bakım 2 müsade ve 22 yatan hasta odamızla sizlerin hizmetinizde. Profesyonel ve güler yüzlü kadrosuyla fizik tedavi ve rehabilitasyon biriminde seanslar uygulanmaktadır. Vera Hastanesi yeni hizmet ağına Endoskopi ve Kolonoskopi, saç ekimi ünitesiyle devam etmekte. Tüm SGK’lı hastalara ağrısız anestezi uygulanarak endoskopi işlemleri yapılmakta. Vera Hastanesi, sağlıklı, güvenilir, hijyenik bir ortamda saç ektirmenizi sağlamakta. FUE yöntemi ile saç ekimi alanında tecrübeli hizmet vermektedir. Kaybetmiş olduğunuz saçlarınızı ve estetik görüntünüzü size Vera Hastanesi geri kazandırır. Saçlarınız ve keyfiniz yerine gelecek.

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Tevhik Bey Mah. Vahit Efendi Sok. No:2 Küçükçekmece/İstanbul  
Telefon 0 (212) 601-1367
Fax
E-Mail info@verahastanesi.com

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Nerede
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Randevu Alma
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınız alabilirsiniz.

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Dermatoloji (Cildiye)

-İç Hastalıkları (Dahiliye)

-Nöroloji

-Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

-Göğüs Hastalıkları

-Genel Cerrahi

-Göz Hastalıkları

-Kadın Hastalıkları ve Doğum

-Ortopedi ve Travmatoloji

-Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)

-Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

-Radyoloji

-Acil

Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezi Doktorları
Özel Sefaköy Vera Tıp Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -