Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi

2005’ten bu yana Altunizade’de hizmette olan Bosphorus Anatomica KBB & Plastik Cerrahi, yeni şubesi Gayrettepe Anatomica’yı, Şişli’de hizmete sundu. Genişleyen uzman kadrosuyla, gücüne güç katan Bosphorus Anatomica; Gayrettepe merkezinde, deneyimli ekibi, ileri teknolojiye sahip alt yapısı ile dünya standartlarında hizmet verecek. Hastane, Kulak Burun Boğaz alanlarının yanı sıra Plastik Cerrahi, Medikal Estetik ve Saç Ekimi alanında da dünya standartlarında hizmet sunuyor. Altunizade Anatomica’nın başarıyla temsil ettiği Kulak Burun Boğaz alanındaki uzmanlık ve 7/24 hizmet veren KBB acil servisi anlayışını benimseyen Gayrettepe Anatomica’nın Plastik Cerrahi alanındaki hedefi ise, estetik kaygısı olan hastalarını; konforlu bir ortamda, profesyonel bir yaklaşımla, deneyimli ve yenilikleri takip eden geniş kadrosuyla gidermek ve doğal bir görünüm sunmak. Kulak Burun Boğaz (KBB) hastaları, günlük rahatsızlıkları için polikliniklere başvuran hastaların yüzde otuz üçünü oluşturmaktadır. Ayrıca gelişen teknoloji ile Plastik Cerrahi & Medikal Estetik uygulamaları gün geçtikçe daha çok tercih edilir hale gelmiştir. Bu iki alanda uzmanlaşmış olan hastanemiz, uzman ekibiyle uygulamaları geliştirerek sizlere bu hizmetleri daha da etkin şekilde sunma amacındadır. Ülkemizdeki hastaneler arasında uzmanlık hastanesi konseptiyle kendine saygın bir yer edinen hastanemizin hedefi, uzmanlık konuları dalında ilkleri uygulayıp, dünyadaki sayılı branş hastanelerinden biri olmak ve Türkiye’deki hastaneler için örnek oluşturmaktır.

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Mevlüt Pehlivan Sokak No:23 Gayrettepe (Eski Ali Sami Yen Sokağı arkası)
Telefon 0 (212) 217 50 00
Fax 0 (212) 211 45 22
E-Mail info@anatomica.com.tr

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Nerede
Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Randevu Alma
Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Kulak Hastalıkları

-Burun Hastalıkları

-Boğaz Hastalıkları

-Ses Hastalıkları

-Diğer Hastalıklar

-Kulak, Burun ve Boğaza Yabancı Cisim Kaçması

-Mikrokanüler Vaser® Liposuction

-Liposuction

-Meme Estetiği

-Burun Estetiği

-Karın Estetiği

-Boyun Estetiği

-Yüz Germe Operasyonu

-Alın Germe

-Kulak Estetiği

-Göz Kapağı Estetiği

-Dudak Estetiği

-Kol ve Bacak Estetiği,

-Genital Estetik

-Saçımızın Anatomisi

-FUE ile Saç Ekimi

-Greft hesaplayıcı

-Saç Tedavi Uygulamaları

-Kaş Nakli

Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezi Doktorları
Özel Anatomica Gayrettepe Tıp Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -