Özel Medicus Polikliniği

Medicus™ Polikliniği, size özel aile hekimliği hizmetleri sunan birinci basamak sağlık kuruluşudur. Polikliniğimizde, sık görülen ve hastanede yatmayı gerektirmeyen sağlık sorunları için, hızlı ve kişiye özel sağlık hizmeti alabilirsiniz. Bu hizmetler, küçük cerrahi girişimlerden, aşılamalar, kişisel bakım ve sağlık sorunlarının kişiye özel takibi, kronik hastalıkların uzun süreli bakım hizmetlerinden, akut hastalıkların aile hekimliği çerçevesinde tedavisine kadar geniş bir çerçeveyi içerir. Medicus™ Polikliniği, size özel aile hekimliği hizmetleri yanında, tüm ailenize koruyucu ve tedavi edici, geleneksel ve tamamlayıcı tıp hizmetleri de sunmaktadır. Geleneksel ve tamamlayıcı tıp uygulamaları, modern tıbbi teşhis ve tedavi yöntemleri ile birlikte ve onları destekler şekilde uygulanmaktadır. Bu uygulamalar modern tıbbi uygulamaların yerine koyulan uygulamalar değildir. Fakat, hastayı herşeyi ile bir bütün olarak değerlendiren ve hastalığı değil hastayı tedavi eden yaklaşımlardır. Polikliniğimiz, geleneksel ve tamamlayıcı tıp hizmetleri verecek şekilde dizayn edilmiş modern ve hijyenik mekanları ile sizi, tıbbi ortamların mekanik atmosferinden uzak bir mekanda rahatlatırken, modern tıbbi yaklaşımlar ile tamamlayıcı tıbbın bütünselliğini birleştirir. Bu geniş bakış açısı, sizin bedenininiz, ruhunuz ve zihninizle bir bütün olduğunuz, gözden kaçırılmadan, yaşadığınız akut yada kronik sorunlara çözüm bulmanızı sağlar. Size bütünlüklü bir sağlık yaklaşımı sunan bu hizmetlerin tamamını, biz Medicus Vital olarak adlandırdık.

Özel Medicus Polikliniği Hakkında İçerikler
Özel Medicus Polikliniği İletişim Bilgileri

Adres Karabekir 50 Side 07330 Antalya TÜRKİYE  
Telefon 0 242 753 11 11
Fax 0 242 753 56 56
E-Mail info@medicus.com.tr

Özel Medicus Polikliniği Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Medicus Polikliniği Nerede
Özel Medicus Polikliniği Randevu Alma
Özel Medicus Polikliniğinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Medicus Polikliniği Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Medicus Polikliniğinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Medicus Polikliniği Bölümleri ve Servisleri

—-

Özel Medicus Polikliniği Doktorları
Özel Medicus Polikliniğinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -