Özel Dora Hospital Hastanesi

Sağlık teknolojileri ve bilimlerinde araştırma yapan,tüm paydaşlarıyla iletişimini; değerlere saygı,güven ,şefkat ilkesince gerçekleştiren ve önce insan kavramı ile hizmetlerinde çalışanlarının sürekli eğitimini ve kalite anlayışını benimsemiş,tüm kaynaklarını etkin kulllanan bir kurum olmaktır. Sağlık sektöründe sunduğumuz hizmetlerimiz,nitelikli ve yetkin çalışanlarımız teknolojik uygulamarımız ve kaliteli hizmetlerimizle sürekli gelişerek varlığını sürdürmek,her hastaya sürekli araştırma ve hizmetimizle en iyi bakımı vermek, klinik uygulamalar,eğitim ve araştırmalar ışığında en iyi ve kaliteli sağlık hizmetini sunan,sürekli gelişen bir marka olmaktır.

Özel Dora Hospital Hastanesi Hakkında İçerikler
Özel Dora Hospital Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres Fulya Mahallesi, Yavuz Sokak. No:7, 34758 Şişli / İstanbul  
Telefon

0 212 337 32 32

0 850 460 32 32

Fax
E-Mail info@dorahospital.com

Özel Dora Hospital Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Dora Hospital Hastanesi Nerede
Özel Dora Hospital Hastanesi Randevu Alma
Özel Dora Hospital Hastanesinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Dora Hospital Hastanesi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Dora Hospital Hastanesinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Dora Hospital Hastanesi Bölümleri ve Servisleri

-Kulak Burun Boğaz

-Estetik ve Plastik Cerrahi

-Ortopedi

-Ağız ve Diş Sağlığı

-Genel Cerrahi

-Üroloji

-Kardiyoloji

-Radyoloji

-Kadın Doğum

-Göz Sağlığı ve Hastalıkları

-Göğüs Hastalıkları

-Psikoloji

-Beslenme ve Diyetetik

-Dahiliye

-Beyin ve Sinir Cerrahisi

-Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

-Cildiye

-Mikrobiyoloji

-Anestezi ve Reanimasyon

-Acil Servis

-Yeni Doğan Yoğun Bakım

Özel Dora Hospital Hastanesi Doktorları
Özel Dora Hospital Hastanesinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -