Özel Şar Hastanesi

Sağlık hizmetinde mükemmelliğe ulaşmak.Hastalarımızın , kendilerini evlerinde hissedeceği rahat ortamı sağlamak , tüm sağlık sorunlarını giderirken ; bilgi veren ve sorunlara tıbbi , sosyal ve etik olarak çözüm sunan bir sistem oluşturmak. Hizmet kalitemizi arttırmak için sürekli bir çaba içinde olmak.Hastane çalışanlarına ,sürekli eğitim verilmesini teşvik etmek ve kalite güvencesini korumak.Tüm hastane çalışanları ve hastalarımız için ölçülebilir kriterleri olan iyileştirici tedbirler almak.Özel Şar Hospital sunduğu sağlık hizmeti ile hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini en üst düzeyde tutmak; ekibi, altyapısı ve ileri teknolojiyi uzman kadrosu ile birleştirip örnek bir sağlık kuruluşu olmayı hedeflemektir.

Özel Şar Hastanesi Hakkında İçerikler
Özel Şar Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres Eminettin Mah. Cumhuriyet Cad. No:73 / Rize
Telefon 0 464 212 11 03
Fax
E-Mail info@sarhospital.com.tr

Özel Şar Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Şar Hastanesi Nerede
Özel Şar Hastanesi Randevu Alma
Özel Şar Hastanesinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Şar Hastanesi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Şar Hastanesinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Şar Hastanesi Bölümleri ve Servisleri

-Acil Servis

-Ameliyathaneler

-Anestezi ve Reanimasyon

-Endoskopi Ünitesi

-ESWL – Böbrek Taşı Kırma Ünitesi

-Laboratuvarlar

-Radyoloji Ünitesi

-Yatan Hasta Servisi

-Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi

Özel Şar Hastanesi Doktorları
Özel Şar Hastanesinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -