Özel Medical Palace Hastanesi

MEDICAL PALACE ailesi olarak biz devamlı gelişmeyi ve yenilemeyi veya yenilenmeyi sağlayan yöntemler kullanarak, kaliteli, dürüst, farklı ve şeffaf hizmet anlayışımızla, günün teknolojisini yakından takip eden, hasta haklarına saygılı, doğru sağlık hizmetlerini veren ismini kurumsallaştırmayı ve yüceltmeyi amaç edinmiş bir sağlık kuruluşuyuz. MEDICAL PALACE ı sağlık hizmeti alanında en iyilerden yapmak için; yenilikleri takip eden, sürekli gelişen, hastalar tarafından tercih edilen, yurt içinde ve yurt dışında sağlık kurumları ile hizmet gücünü birleştiren ismi ile markalaşmış hastaneler olmaktır.

Özel Medical Palace Hastanesi Hakkında İçerikler
Özel Medical Palace Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres  Alpaslan Mah. Sevgi Sok. No :3 Melikgazi / Kayseri  
Telefon 444 47 38
Fax 0 352 224 74 35
E-Mail kurumsal@medicalpalace.com.tr

Özel Medical Palace Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Medical Palace Hastanesi Nerede
Özel Medical Palace Hastanesi Randevu Alma
Özel Medical Palace Hastanesinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Medical Palace Hastanesi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Medical Palace Hastanesinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Medical Palace Hastanesi Bölümleri ve Servisleri

-ACİL

-ANESTEZİ VE REANİMASYON

-BESLENME VE DİYET

-BEYİN CERRAHİSİ

-ÇOCUK SAĞLIĞI

-DAHİLİYE

-FİZİK TEDAVİ

-GÖĞÜS HASTALIKLARI

-GÖZ HASTALIKLARI

-KADIN DOĞUM

-KALP DAMAR

-KARDİYOLOJİ

-KULAK BURUN BOĞAZ

-NÖROLOJİ

-ORTOPEDİ

-PSİKİYATRİ

Özel Medical Palace Hastanesi Doktorları
Özel Medical Palace Hastanesinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -