Özel Fizyomed FTR Merkezi

1996 yılında Mesnevi Sokak’ta Ankara’nın ilk özel fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi sıfatıyla kurulan Fizyomed, 21. yılında ilk günkü kalite standartları ve güler yüzle hastalarına hizmet vermeye devam ediyor. Fizik Tedavi merkezimizin SGK anlaşmalı fizik tedavi merkezleri olarak Ankara’da hizmetlerine devam etmektedir. Ankara Fizik Tedavi Merkezleri arasında en çok tavsiye edilen rehabilitasyon merkezimiz deneyimli kadrosu ile sizlere hizmet vermektedir. Çankaya’ya yakınlığı ile bilinen merkezimize ayrıca Eryaman, Çayyolu, Ümitköy, Çukurambar, Yaşamkent ve çevresinden de hastalarımız gelmektedir.

Özel Fizyomed FTR Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Fizyomed FTR Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Cinnah Caddesi Mesnevi Sokaka No: 25/1 06690 Çankaya / ANKARA
Telefon 0 312 441 95 66
Fax 0 312 441 33 54
E-Mail info@fizyomed.org

Özel Fizyomed FTR Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Fizyomed FTR Merkezi Nerede
Özel Fizyomed FTR Merkezi Randevu Alma
Özel Fizyomed FTR Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Fizyomed FTR Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Fizyomed FTR Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Fizyomed FTR Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-AĞRI TEDAVİLERİ

-REHABİLİTASYONLAR

-KİNEZYO BANTLAMA

-Manuel Terapi

-EVDE FİZİK TEDAVİSİ

-FİBROMİYALJİ SENDROMU

-OSTEOARTRİT (KİREÇLENME)

-OSTEOPOROZ (KEMİK ERİMESİ)

-SİNİR SİSTEMİNDEN KAYNAKLANAN HASTALIKLAR

-LENF ÖDEM DRENAJ

-EKLEM İÇİ HYALÜRONİK ASİT (HOROZ İBİĞİ) ENJEKSİYONU

-PRP (PLATELET RİCH PLASMA

-KÖK HÜCRE) TEDAVİSİ

Özel Fizyomed FTR Merkezi Doktorları
Özel Fizyomed FTR Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -