Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi

Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak, etik değerlere sahip, çağdaş yenilikleri takip eden ve hizmetlerimizle öncülük eden, diğer sağlık kuruluşları tarafından örnek alınan bir sağlık kurumu olarak hizmet vermektir. Uzman kadromuz ile doğru, güvenilir ve etik değerlere uygun çözüm odaklı Estetik Dermatoloji Estetik Cerrahi Saç Ekim Ve Genel Cerrahi Hizmetleri vermektir. Sunduğu sağlık hizmetleriyle hastalarımızın memnuniyetini sağlamayı, ekibi ve altyapısıyla, Türkiye’ye model oluşturmayı, dünyada referans gösterilen sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir. Sektörde öncü, hizmetlerinde örnek ve hastanın ilk tercih ettiği firma olarak edindiğimiz başarıyı kalıcı kılmaktır.

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Merkez Mh. İstiklal sk. No:11/D Şişli/İstanbul  
Telefon 0 555 140 0404
Fax
E-Mail

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Nerede
Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Randevu Alma
Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Dermatoloji (Cildiye)

-Genel Cerrahi

-Üroloji

-Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezi Doktorları
Özel Doku Cerrahi Tıp Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -