Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi

İlk olarak 1995 yılında Adana’da faaliyetleri başlayan Medical Art 2004 yılı itibariyle İstanbul Bakırköy’de hizmet vermeye başlamıştır. İnsan sağlığına verdiği değeri geliştirdiği ameliyatsız tedavi yöntemleri ile ortaya koyan Medical Art hekimleri alanında uzman ve tecrübeli doktorlardan oluşmaktadır. Geliştirdiği ameliyatsız varis tedavi yöntemleri (Lazer, Radyofrekans, Skleroterapi ve Köpük) ile varis ameliyatı uygulamasına son vererek hastaların sadece 10 dakika ayırmaları yeterlidir. Varis dışında tedavisi yapılan hastalıklar Kıl Dönmesi – Hemoroid (Basur) – Anal Fissür (Makat Çatlağı) – Ben Tedavisi – Hemanjiom olarak bir çok sağlık merkezinde yapılamayan hemanjiom tedavilerinde dahi ameliyatsız tedavi uyguluyoruz. 2014 yılına çok hızlı bir giriş yapan Medical Art klinik sayısını 3’e çıkardı ilk etapta Kadıköy devamında ise Nişantaşı şubelerini açarak sizlere en yakın noktada olmayı amaçlamaktadır. Aşağıda şubelerimizin adres ve iletişim bilgileri yer alıyor.

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Yeşilyurt Mah. Sipahioğlu Caddesi No:25/1 İstanbul/Bakırköy  
Telefon 0 (212) 573-5075
Fax
E-Mail

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Nerede
Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Randevu Alma
Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Genel Cerrahi

-Kalp ve Damar Cerrahisi

Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezi Doktorları
Özel Medical Art Kalp Damar Cerrahisi Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -