Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği

ANKA Özel Sğl. Ltd. Şti.’e bağlı olarak hizmetini sürdüren Özel Dr. Cevdet Tuğrul Meme Hastalıkları Teşhis ve Tedavi Merkezi’nde (Kahramanlar Şubesi) hastalarımız için modern ve huzurlu bir ortam sağlanmıştır. Siz daha kayıda girmediniz mi? Bekleme sırasında hastalarımıza hayatlarında Meme hastalığına ve şu anki şikayetlerine yol açan sebepleri ayrıntıları ile anlayabilmek için, özel düzenlenmiş bir form doldurtulmaktadır. Daha sonra doktorlarımız tarafından bu form eşliğinde, hastanın anamnezi (Tüm şikayet ve hastalık hikayesi) alınarak hasta değerlendirilmekte, ayrıca bu bilgiler ışığında hastanın ileride gelişebilecek meme hastalıkları ve kanser yönünden risk profili oluşturulmaktadır. Genel Cerahi Uzmanı tarafından muayene edilen hastaya, Cerrahın uygun gördüğü tetkikler, hastanın bulguları, yaşı ve risk profili göz önünde bulundurularak uygulanmaktadır. Radyoloji Uzmanı tarafından meme dokusunun Ultrasonografik, Mamografik tetkikleri yapılmakta, sonuçları her iki uzman birlikte değerlendirmektedir. Ayrıca hastanın yaşı ve şikayetleri ile bağlantılı olarak dijital ultrasonografi, kemik dansitometresi, meme veya tüm vücut termalgrafi (DİTİ) ile değerlendirilme yapılmaktadır. Gerekli, şüpheli durumlarda İnce iğne biyopsisi, true cut biyopsi uygulanmakta ve alınan dokuların histopatolojik tetkiki anlaşmalı patoloji laboratuarında yapılmaktadır. Gerekli kan tetkikleri anlaşmalı laboratuarda yapılmaktadır. Postmenapozal hormonloterapi için gerekli meme muayenesi ve tetkiklerinin yanı sıra Kemik Dansitometri ile kemik yoğunluğu ölçülebilmektedir. Ödem şikayeti olan hastalara Lenf Ödem tedavisi planlanmaktadır.

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Hakkında İçerikler
Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği İletişim Bilgileri

Adres 1413 Sk. No:51 Kahramanlar Konak/İzmir  
Telefon 0 (232) 446-8475
Fax
E-Mail

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Nerede
Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Randevu Alma
Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniğinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniğinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Bölümleri ve Servisleri

Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniği Doktorları
Özel Cevdet Tuğrul Sağlık Polikliniğinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -