Özel Bali Diyaliz Merkezi

Bali Diyaliz Merkezi; Başkentin merkezinde, her bölgeye ulaşımı kolay olan Tandoğan – Mebusevlerinde hizmet vermektedir. Diyaliz hususunda; deneyimli uzman hekim ve değişmeyen güler yüzlü hemşire kadrosuna sahiptir. Beden, akıl ve ruh bütünlüğü sağlayan hasta-çalışan birlikteliği ile 2008 yılından buyana güven dolu bir iletişim içerisinde hizmetini sürdürmektedir. Sevgi dolu, vicdanının sesiyle hareket eden ekibimizle, huzurlu bir ortamda 20+1 adet Fresenius 2008 S marka Hemodiyaliz cihazı ile tedavi sunulmaktadır. HCV(+) – HBV (+) hastalarımız için ayrı cihaz, bölümlerimiz bulunmaktadır. Diyaliz seanslarında hastalarımıza, diyetisyenimizin hazırlamış olduğu tedavilerini destekleyici kahvaltı ikram edilmektedir. Hastalarımız; yatak başlarında monteli televizyonları izleyebilir, kitap, gazete, dergi okuyabilir veya note-booklarımız ile internette keyifli zaman geçirebilirler. Diyaliz Merkezimiz S.G.K.(SSK, T.C.EMEKLİ SANDIĞI, BAĞ-KUR), anlaşmalı kurum mensuplarına hizmet vermekte olup, hastadan herhangi bir ilave ek ücret alınmamaktadır.

Özel Bali Diyaliz Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Bali Diyaliz Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Mebusevleri Mh., Şerefli Sk., 06570 Çankaya/Ankara  
Telefon 0312 215 20 50
Fax
E-Mail balidiyaliz@hotmail.com

Özel Bali Diyaliz Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Bali Diyaliz Merkezi Nerede
Özel Bali Diyaliz Merkezi Randevu Alma
  Özel Bali Diyaliz Merkezi nden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Bali Diyaliz Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
  Özel Bali Diyaliz Merkezi nden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Bali Diyaliz Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Biyokimya

Nükleer Tıp

-Radyoloji

-Mikrobiyoloji

-Hemodiyaliz

Özel Bali Diyaliz Merkezi Doktorları
Özel Bali Diyaliz Merkezi nde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -