Sinop Gerze Devlet Hastanesi

Sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla tıbbi ve etik ilkelerimizden ödün vermeden, sürekli iyileştirmeyi kendimize görev sayan deneyimli kadromuz ile hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak, hasta ve çalışan memnuniyeti önceliğiyle beklentileri karşılayacak şekilde bilimsel temele dayalı güvenilir, ekonomik, hızlı, güler yüzlü ve nitelikli bir sağlık hizmeti sunmak ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak.Toplumun sağlıklı yaşam kalitesini yükseltmek amacı ile ilçe ve bölgemizde tıbbi ve etik ilkelere bağlı, kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunan, güven temelli hizmet hastanesi olmak; sağlık hizmetinin sunumunda en iyi olmayı hedefleyen, ilk tercih edilen ve referans gösterilen hastane olmayı hedefleyen, toplumun çoğunluğunu kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştırmada öncü olmak.

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Hakkında İçerikler
Sinop Gerze Devlet Hastanesi İletişim Bilgileri

Adres Gerze Devlet Hastanesi Yeni Mah.Fatih.Cad.No:64  
Telefon 0 368 718 49 00
Fax 0 368 718 50 81
E-Mail Sinopdhs4@saglik.gov.tr

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi
Pazar

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Nerede
Sinop Gerze Devlet Hastanesi Randevu Alma
Sinop Gerze Devlet Hastanesinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Sinop Gerze Devlet Hastanesinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Bölümleri ve Servisleri

-Acil Servis

-Eczane

-Hemodiyaliz Ünitesi

-Endoskopi Ünitesi

-Anesteziyoloji ve Reanimasyon

-Ağız ve Diş Sağlığı

-İç Hastalıkları Servisi

-Genel Cerrahi Servisi

-Aile Hekimliği

-Evde Sağlık Birimi

Sinop Gerze Devlet Hastanesi Doktorları
Sinop Gerze Devlet Hastanesinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -