Özel Hisar Tıp Merkezi

2005 Eylül ayında faaliyete geçen ve Manavgat halkına etik kurallar içerisinde hasta, hasta yakını memnuniyetini ilke haline getirerek 24 saat sağlık hizmeti veren Manavgat Özel Hisar Tıp Merkezi, 11 Temmuz 2014 tarihinde Antalya caddesi üzerindeki yeni, modern ve müstakil binasına, Manavgat halkına daha kaliteli sağlık hizmeti vermek üzere taşınmış ve hasta kabulüne başlamıştır.Genel Cerrahi – Saç Ekimi – Kadın Hastalıkları ve Doğum – Üroloji – Kulak, Burun, Boğaz (KBB) – Nöroloji – İç Hastalıkları – Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon poliklinik ve tedavi üniteleri – Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları – Beslenme ve Diyet Uzmanlığı, Acil servis, Biyokimya ve Mikrobiyoloji laboratuvarı, Radyoloji ünitesi ile muayene, tetkik, tedavi ve cerrahi müdahale ve ameliyatlar daha modern bir ortamda yapılmaya devam edecektir.

Özel Hisar Tıp Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Hisar Tıp Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Hasan Fehmi Boztepe Cd Mimar Sinan Mh D:157 07600 Manavgat/Antalya  
Telefon (0242) 743 40 40
Fax 0 242 326 93 94
E-Mail bilgi@hisartip.com

Özel Hisar Tıp Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 – 16:00  
Salı 08:30 – 16:00
Çarşamba 08:30 – 16:00
Perşembe 08:30 – 16:00
Cuma 08:30 – 16:00
Cumartesi 08:30 – 16:00
Pazar

Özel Hisar Tıp Merkezi Nerede
Özel Hisar Tıp Merkezi Randevu Alma
Özel Hisar Tıp Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Hisar Tıp Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Hisar Tıp Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Hisar Tıp Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-İç Hastalıkları (Dahiliye)

-Enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye)

-Nöroloji

-Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

-Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

-Kardiyoloji

-Genel Cerrahi

-Göz Hastalıkları

-Üroloji

-Kadın Hastalıkları ve Doğum

-Ortopedi ve Travmatoloji

-Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

-Biyokimya

-Radyoloji

-Patoloji

-Mikrobiyoloji

-Tıbbi Genetik

-Acil

Özel Hisar Tıp Merkezi Doktorları
Özel Hisar Tıp Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -