Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi

Adana Ankada Tüp Bebek Merkezi, 1200 m2 kapalı alanda 2006 yılından beri Adana’da hizmet vermektedir. Op. Dr. Gökhan Çıragil önderliğinde kurulmuş olan merkezimiz, 2014 yılında Yrd. Doç. Dr. Feza Burak’ın katılımı ile deneyimli tıbbi personeli ile hastalarına infertilite tedavisi ve kadın hastalıkları konusunda hizmet vermektedir. Ankada Tüp Bebek Merkezi sahip olduğu 2 adet poliklinik, gelişmiş laboratuvarları, modern ameliyathanesi, 5 yatak kapasitesine sahip yataklı hizmet bölümü ve 8 yılı aşkın deneyim ve Dünya’da uygulanan son teknik ve teknoloji uygulamalarını bir araya getirerek yüksek gebelik oranları elde etmeye devam etmektedir. Aynı zamanda kaliteli klinik ve laboratuvar hizmetleri sunan Ankada Tüp Bebek Merkezi’nde verilen hizmetlerden, yapılan anlaşmalar çerçevesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hastaları da faydalanabilmektedir.

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Hakkında İçerikler
Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi İletişim Bilgileri

Adres Süleyman Demirel Blv. 138. Sk. Gölçiçeği Apt. No:10  
Telefon 0 (322) 248-9494
Fax
E-Mail

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Çalışma Saatleri

Pazartesi 09:00 – 17:00  
Salı 09:00 – 17:00
Çarşamba 09:00 – 17:00
Perşembe 09:00 – 17:00
Cuma 09:00 – 17:00
Cumartesi 09:00 – 17:00
Pazar

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Nerede
Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Randevu Alma
Özel Ankada Tüp Bebek Merkezinden Randevu Almak için aşağıda bulunan Randevu Al butonuna tıklayarak randevunuzu alabilirsiniz.

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları
Özel Ankada Tüp Bebek Merkezinden Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için aşağıda bulunan Tahlil ve Laboratuvar Sonuçları için tıkla butonuna tıklayarak sonuçlarınızı alabilirsiniz.

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Bölümleri ve Servisleri

-Kısırlık ve Tüp Bebek

-Jinekoloji

-Gebe Takibi ve Doğum

-Erkek Üreme Sağlığı

-Embriyoloji Laboratuvarı

-Endoskopik Cerrahi

Özel Ankada Tüp Bebek Merkezi Doktorları
Özel Ankada Tüp Bebek Merkezinde görevli doktorların listesine aşağıda bulunan Doktorlar listesi için tıklayın butonuna tıklayarak doktor bilgilerine ulaşa bilirsiniz.

Özel Başak Tıp Merkezi - Cilt (Deri) kanseri nedir? Cilt kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Rahim (Uterus) kanseri belirtileri nelerdir? - Mesane kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Kolon (Bağırsak) kanseri nedir? Kolon kanseri belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Böbrek kanseri nedir? Belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? - ALS hastalığı nedir? Belirtileri ve süreci - Lösemi (Kan kanseri) nedir? Belirti ve tedavi yöntemleri nelerdir? - Çocukların yaz tatili sevincini arttıracak etkinlikler! - En iyi dostlarımız evcil hayvanlar -